maanantai 4. marraskuuta 2013

Joulun tuoksuisia kuulumisia


Makoisaa marraskuuta! Kuu käynnistyi leipomisen merkeissä, kun innostuin paistamaan pipareita ja pullaa. Kuuntelimme myös jouluisaa musiikkia, joten täytyy sanoa, että nyt on joulun odotus lähtenyt virallisesti käyntiin. Odotan joulukuun puolessa välissä alkavaa lomaa tavallista enemmän, sillä syksy on ollut kovin opintojen täyteinen. En malta odottaa sitä, että pääsen kotiseudulle tunnelmoimaan joulun pehmeässä rauhassa.

Yliopistokirjojen ohelle sain kirjastosta pinon viihdelukemista tehtyäni jokin aika sitten varauksia uusiin romaaneihin. Nyt luettuna on jo Dan Brownin Inferno, joka oli täynnä jännittäviä käänteitä ja joka lisäsi yksityiskohtaisella Italian kaupunkien kuvauksellaan entisestään haluani päästä matkaamaan tuonne historian ja taiteen tyyssijaan. Quando andiamo, Oona? ;)


Viime viikkoihin on kuulunut paljon kivaa ohjelmaa: perheeni kävi vierailulla luonamme, teimme ystäväni kanssa visiitin Ateneumiin, ja kotona on ollut leppoisaa opiskelun, kokkailun ja liikunnan parissa. Kandi etenee vähitellen, ja kursseista on tullut hyviä arvosanoja. Syksy alkaa olla yli puolen välin ja ihana joulu lähestyy! :)

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoiselta vaikuttavia kirjoja! Pitäisi kyllä lukea enemmän, se harmittavan usein arjen tohinassa jää unholaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, lukeminen on rentouttavaa ja sivistävää. Täytyy kyllä sanoa, että tuo Kallion kirja jäi lukematta, sen verran tylsä oli (vaikkakin muilta osin lie ansiokas). Epäilen, että J.K.R. ei tule pettämään. ;)

      Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...