tiistai 18. maaliskuuta 2014

Juhlahumua ja työkuulumisia


Hellou! Monia kivoja juttuja on tapahtunut viime aikoina (ja vähän pidemmänkin aikaa sitten), ja ajattelin nyt koota tärkeimmät kuulumiset tähän postaukseen. Jännittäviäkin asioita on meneillään, jee!

Viime kuussa hehkutin teille tulevaa Sunrise Avenuen keikkaa, joka olikin hieno kokemus. Bändi käynnisti Euroopan kiertueensa tuolloin Helsingissä, joten pientä alkuhermoilua saattoi olla ilmassa, mutta toisaalta keikka kotiyleisön edessä oli myös lämminhenkinen ja tunnelmallinen.


Helmikuussa kävin myös kotosuomessa. Vierailu alkoi herkuttelulla klassikkokahvila Houkutuksessa ja huipentui siskoni penkkarijuhlintaan. Muistan itsekin miten hienoa oli olla abi: se oli yksi parhaista keväistä! Palattuani Helsinkiin sain vuorostani siskoni vierailulle meidän luoksemme hänen palatessa abiristeilyllä.


Helmikuussa juhlistimme kihlattuni kanssa yhdessäolomme neljättä vuosipäivää! ♥

Kävin myös ystävieni kanssa katsomassa käyttäytymistieteellisen tiedekuntamme yhteisjärjestön Conduksen mielikuvituksellisen speksin Mullattuja unelmia. Ensimmäisenä päivänä maaliskuuta olin viimeisessä yhteiskuntapolitiikan tentissäni, ja sieltä lähtiessäni otin muistoksi tuosta ihanasta koittavan vapauden tunteesta kuvan Porthaniasta, jossa en tule enää viettämään niin paljon aikaa. Voittajafiilis!


Osallistuin perinteiseen opiskelijoiden laskiaisriehaan Kaivopuistossa kavereideni kanssa. Mäenlasku (kuvassa minä pulkassa takana!) oli hauskaa, ja erikoisten kulkuvälineiden laskukisan huipensi koneteekkareiden tulta syöksevä menopeli. Kylmästä ilmasta huolimatta tunnelma oli korkealla ja haalarit loivat yhteishenkeä.


Rientojen lisäksi aikani on kulunut myös työhaastatteluissa. Hain tälle keväälle kasvatustieteiden maisterivaiheen työharjoitteluun julkisiin virastoihin, joissa kasvatuksen näkökulma yhdistyy yhteiskunnallisiin asioihin ja koulutuspolitiikaan. Ilokseni myös sain harjoittelupaikan Opetushallituksesta! Aloitan näin ollen huhtikuussa kolmen kuukauden palkallisen harjoitteluni oppimistulosten arvioinnin parissa. Tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta ja haastavalta, en malta odottaa!


Kävin viimeisen haastatteluni jälkeen ensimmäistä kertaa Kaisa-talon kahvilassa ja valitsin vuohenjuustoleivän sekä kuuman kaakaon, oli herkkua.


Välillä ulkona oli jo niin ihanan keväistä, aurinkoista ja lämmintä, mutta nyt ollaan palattu takaisin talvisiin maisemiin. Otin aiemmin ikkunasta kuvan katumme keväisestä näkymästä, ja tein saman nyt lumentulon jälkeen. Ei uskoisi, miten säätila voi muuttua näin nopeasti...


Lopuksi: viime perjantaina olin kasvatustieteen ainejärjestömme Peducan 40-vuotisvuosijuhlassa Ostrobotnia-salissa Helsingissä. Kuljimme juhlapaikalle HSL:n Kutsuplus-palvelulla, jossa tilataan näppärästi minibussikyyti matkakohteeseen. Vuosijuhlan ohjelmaan kuului tuttuun tapaan illallinen, akateemisia lauluja, juhlaesityksiä sekä vanhat tanssit. Nautimme avokado-raputournedoksen, lammasta ja tyrnipannacottaa kera viinin. Pukeuduin myös viime vuosien Koneinsinöörikillan vuosijuhlissa palvelleeseen violettiin iltapukuuni, jota asustin uusilla Glitterin koruilla. Kampaukseksi tein lämpörullien avulla tällä kertaa matalan kiharanutturan. Ilta oli oikein mukava ja juhlallinen hyvässä seurassa!

2 kommenttia:

  1. Onnea harjoittelupaikasta, kuulostaa tosi mahtavalta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, oon tosi innoissani! :)

      Poista

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...