tiistai 11. marraskuuta 2014

Tämän hetken suosikit


Marraskuu pimenee, mutta siitä huolimatta on syytä iloon. Eräs mahtavimmista jutuista on, että olemme siskoni kanssa menossa helmikuussa Lontooseen! Kyseessä ei ole ihan tavallinen matka, sillä upeassa kaupungissa esiintyy tuolloin upea Jason Mraz, jota menemme kuuntelemaan! Jihuu, huippu reissu tulossa. Olemme kaupungissa pitkän viikonlopun, ja lennot ja hotelli on jo varattu.

Emme ole siskoni kanssa käyneet aiemmin kaksistaan ulkomailla, joten odotan todella paljon yhteistä matkaa. Hauskaa on, että olemme kuitenkin molemmat käyneet Lontoossa. Minä kävin siellä Brightonin-kielikurssin yhteydessä kesällä 2008. Luulen, että tuo oli sama vuosi, jolloin aloin kuunnella Jason Mrazia! Mraz nimittäin julkaisi tuolloin I'm Yours -singlensä, jonka kautta tutustuin hänen musiikkiinsa. Siitä lähtien olen kuunnellut kaikki miehen levyt ja tykännyt niistä todella paljon. Mrazin musiikki on sanoitukseltaan positiivista ja syvällistä, tyyliltään taas tunnelmallista, välillä tanssijalkaa kutkuttavaa. On huippua päästä jammailemaan Lontooseen helmikuussa! Syitä iloon ovat olleet myös vierailijat, jotka ovat käyneet Helsingissä, sekä oma visiittini Joensuuhun. Äitini kävi täällä muutaman päivän verran, ja samoihin aikoihin myös poikaystäväni saapui Tukholmasta pariksi viikoksi luokseni. 

Kävimme yhtenä iltana kolmestaan syömässä Kampin Memphiksessä. Alkuun otimme itämaisittain maustettuja friteerattuja kanatikkuja ja valkosipuli-inkiväärimajoneesia, minkä lisäksi pöytään tuotiin popcorneja. Pääruokamme olivat BBQ Chicken- ja Garlic & Ginger -burgerit sekä grillattu lohi. Burgeri oli todella hyvää, ja ranskanperunoiden sijaan sitä siivittivät bataattiranskikset. Jälkiruuiksi valitsimme vadelmamarengin ja jäätelöunelman, jossa oli mascarpone-lime-lemonjäätelöä, suklaajäätelöä, mansikka-sorbettia, vadelmavaahtoa, mansikkakastiketta ja vaahtokarkkeja. Ei jäänyt nälkä!


Poikaystäväni kanssa vietimme aikaa asunnollani ja yliopistolla. Ulkoilimme, laitoimme ruokaa ja otimme rennosti. Kävimme myös klassikossamme Sellossa syömässä klassikossamme Chico'sissa ja lisäksi katsomassa Muumit Rivieralla, heh. Muumeja voin suositella, leffaa oli hauskaa katsoa ja siitä jäi hyvä mieli. Oli tosi kivaa, kun pääsimme nyt M:n kanssa viettämään pidemmän ajan yhdessä. M kävi välillä myös perheensä luona Pohjois-Karjalassa. Minä olen menossa Ruotsin päähän tämän kuun lopulla. ♥
Kotitekoiset hampurilaiset: Sämpylää, omat naudanjauhelihapihvit, ketsuppia, paprikamajoneesia, tomaattia, salaattia ja suolakurkkua
Lohisalaattia sekä tomaatti-mozzarellasalaattia :)
Ruokajuomana pohjoiskarjalaisia paikallisherkkuja! Siidereitä ja kuohujuomaa Paksuniemen juomatehtaalta á la Niemisbygård Oy.

Lähdin viime torstaina töiden jälkeen junaan käymään perheeni luona ja juhlistamaan isänpäivää. Suuntana oli myös kasvatustieteilijöiden valtakunnalliset Supersitsit Joensuussa. Koska valmistumiseni on jo suht lähellä, haluan osallistua vielä niin moneen kivaan tapahtumaan kuin ehdin. Supersitseillä oli yleisen ja aikuiskasvatustieteen opiskelijoita ympäri Suomea, pääosin Joensuusta. Koska olen itsekin ollut lukion jälkeen vuoden ajan joensuulainen kasvatustieteiden opiskelija, oli hienoa mennä tuttuun paikkaan nyt helsinkiläisenä. Vietimme kivan illan sitsaten ja jatkoimme Educalta Joensuun yöhön. Tänne muuttoni jälkeen Joensuussa on avautunut pari uutta baaria (joissa en ollut vielä viime viikkoon mennessä käynyt!), ja piipahdimme niissä molemmissa tanssimassa. Lopuksi menin vielä BePoppiin, jossa siskoni oli parin kaverinsa kanssa. Aamu päättyi varhaiseen, mikä oli hauskaa pitkästä aikaa!

Ihanaa, lunta.
Juhlalookkini :)  Pukeutumisteema eli oman ainejärjestön väri näkyi korvakoruissa.
Ja Supersitsien haalarimerkki!

Toinen opiskelijatapahtuma, johon olen tänä syksynä osallistunut, on Condus ry:n huippusuosittu Amazing race. Pääsin onnekkaasti mukaan, kun kavereideni joukkueeseen tuli paikka vapaaksi peruutuksen vuoksi. Kyseessä oli seikkailuhenkinen kisa, jossa paikasta toiseen edettiin vihjeiden perusteella. Joukkueemme pukeutumisteemana oli armeija. Oli hauskaa juosta ympäri Helsinkiä, ja aluksi keksimmekin ratkaisut sujuvasti. Viimeiselle rastille johtava vihje sai meidät kuitenkin harhailemaan väärissä paikoissa monen tunnin ajan, mikä vesitti kilpailumahdollisuutemme. Mutta hauskaa oli siitä huolimatta! Nyt arki jatkuu gradun, muiden kurssien ja töiden parissa.


Hieno Café Regatta meren äärellä Töölössä. Täälläkin kävimme turhaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...