maanantai 6. heinäkuuta 2015

Kesän kauneusvinkit

Olen löytänyt kesääni muutamia kosmetiikan luottotuotteita, ja ajattelin nyt jakaa ne kanssanne. Ensimmäinen suosikeista on jo parina vuonna käyttämäni sävytetty aurinkovoide kasvoille, Vichy Ideal Soleil SK50 BB Tinted Dry Touch Face Fluid. Tuote on mielestäni huippu, koska se suojaa kasvot korkealla kertoimella, mutta ei jätä niitä valkoisiksi vaan kauniin päivettyneen näköisiksi. Käytän itse aurinkovoidetta kosteusvoiteen päällä, usein meikkivoiteen tapaan kesän meikkipohjaksi.


Vichyn aurinkovoidetta saa apteekista (23 euroa). Voide on melko tumman sävyistä, joten itse levitän sitä ohuelti. Silti kasvot ovat aina saaneet riittävän aurinkosuojan sekä peittävyyden. Tämä tuote on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle, combination to oily sensitive skin, ja lopputulos on mukavan matta. Aurinkovoidetta saa kuitenkin myös toisena versiona, joka jättää kiiltävämmän pinnan ja sopii normaalille ja kuivalle iholle.


Tykkään lakatuista kynsistä, ja mikäpä olisikaan klassisempaa kuin kirkkaan punainen. Kauniin sävynsä ja kestävyytensä puolesta voin suositella L'Oreal Paris Color Riche -kynsilakkaa (sävy 408 Exquisite Scarlet, näkyy postauksen kuvissa). Tämä on yksi kestävimpiä lakkojani, ja viimeksikin käytin sitä tyytyväisenä yli viikon. Minulla on samasta sarjasta myös hyvä vaaleanpunainen helmiäislakka. Kerros aluslakkaa, kaksi kerrosta väriä ja lopuksi päällyslakka, ja kauniit kesäkynnet ovat valmiit!


Kolmas lempparini on tämän kesän meikkialennusmyynneistä ostamani Lumene Wild Rose -huulipuna. Tähän mennessä olen omistanut vain yhden huulipunan, joten oli jo aikakin hankkia toinen sävy. Tämä nro 69, Ruusunmarja, oli oikein onnistunut valinta. Sävy on luonnollinen mutta pirteä, ja melko matta, mikä takaa kestävyyden. Tykkään levittää huulipunan siveltimellä, ja jos huulet vielä pohjustaa, pysyy lopputulos pitkään. Punatut huulet kannattaa painaltaa lopuksi paperiin, jotta liian värin saa pois eikä se lähde leviämään. Kesällä on hyvä olla huulillekin aurinkosuojakerroin (tässä SK15).


Lopuksi kaksi edullista suosikkiani: Natusan 24h Moisture -voide käsille ja Dove Summer Glow -voide vartalolle. Natusanin käsivoide jättää käteni pehmeämmiksi kuin mikään muu vuosiin käyttämäni voide. Kerrankin kosteuttava vaikutus kestää pidempäänkin kuin yhteen käsienpesuun! Doven vartalovoide puolestaan sisältää pienen itseruskettavan vaikutuksen ja antaa iholle paitsi kosteutusta myös hyvin luonnollisen päivetyksen. Käytän itse sävyä 1 vaalealle iholle. Voiteen voi levittää vaikka yön ajaksi, ja koska mukana valitettavasti tulee itseruskettavista tuttu tuoksu, voi aamulla ottaa suihkun. Tuote levittyy tasaisesti ja ilman rajoja, eikä sen kuivumista tarvitse odotella ennen pukeutumista. Näppärä tapa saada kesäinen iho halutessaan ilman auringonottoa!


Mihin kosmetiikkatuotteisiin sinä luotat kesällä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...