torstai 26. marraskuuta 2015

Vapaalla ♥


Eilen oli ihana päivä. Ensin kävin töissä – vuosi sitten tehdystä tuntisopimuksesta on jäljellä vielä joitakin työpäiviä – minkä jälkeen vietin vapaailtaa kaupungilla. Minun oli palautettava joitakin kirjaston kirjoja, mutta eräs niistä oli vielä kesken (Lena Dunhamin Not That Kind of Girl), joten menin työpaikkani läheiseen Fotocaféhen lukemaan kirjan viimeiset luvut ja herkuttelemaan halloumi-viikunaleipää sekä valkoista teetä. Kahvilassa oli rauhallista ja sopivan tunnelmallista, ja oli luksusta vain olla ja nauttia!


Kahvilan ja kirjojen palautuksen (viereiseen Kirjasto 10:een) jälkeen kävelin Kamppiin. Siellä kiertelin parissa liikkeessä ajan kanssa ja löysin erään joululahjankin. Sovittelin vaatteita ja tutkailin sisustusjuttuja, mutta mitään niistä ei tarttunut matkaan. Tykkäsin siitä, kun ei ollut kiire minnekään – kotona ei odottanut ihmeempää tekemistä, ja kahvilan jälkeen enin nälkäkin oli kadonnut. Muun muassa Indiskassa oli ihania uutuuksia, se on kyllä kauppa makuuni. Harkitsin erään pitsikuosisen, mattaisen beigen värisen mekon hankkimista, mutta lopulta pitäydyin säästölinjalla. 

Matkalla pysäkille kuva otettu jo muutama viikko sitten. Tennispalatsin pääty on taas paljastettu remontin alta, ja ikkunoissa mainostetun leffan olen käynyt katsomassa!
Lopulta suuntasin bussiin ja kotiin, jossa sytytin maljakossa olevat jouluvaloni, tein hieman lohipastaa ja vietin loppuillan pokkaria lukien. Naputtelin myös tämän postauksen ja ajastin sen seuraavalle päivälle. Enpä muista milloin olisin viimeksi ehtinyt viettämään näin leppoisaa iltaa itseni kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...