keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Pikkujoulutunnelmia


Pääsin viettämään joulukuussa kaksia pikkujouluja, ja kerron niistä nyt kera kauneus- ja vaatejuttujen. Ensimmäiset pikkujoulut olivat opiskelijajärjestömme cocktail-henkiset kemut Helsingin keskustassa kattosauna Sivistyksellä. Nautin siitä, että pääsi laittautumaan, ja valmistauduin juhlaan ajan kanssa.


Minulla on nyt hieman lyhyemmät hiukset, jotka kävin leikkuuttamassa gradun palautuksen jälkeen. Hiuksissa on kerrostusta, josta olen pitänyt paljon! Pikkujouluihin föönasin tukan käyttäen muotoilussa tyveä kohottavaa suihketta ja muotovaahtoa. Kampaajalta opin föönaustekniikan, jossa hiusosiot kuivauksen lopuksi kierretään rullaharjan ympärille suunnaten niihin sen jälkeen kuumaa ilmaa, mikä saa hiusten latvat pehmeästi laineille. Kuohkean juhlalookin viimeistelin kreppaamalla hiusten tyven muutaman vuoden vanhalla OBH Nordican Björn Axén Tools Volumaster -raudalla. Se antaa hennoille hiuksille tupeerausta pysyvämmän kohotuksen. Tämän jälkeen vielä hieman kihartelin hiuksiani.


Silmiin innostuin laittamaan muutaman irtoripsitupsun, joita minulta löytyi entuudestaan. Ostin ripsiliiman H&M:ltä muutaman euron hintaan, ja tuote vaikuttaa toimivalta. Laitoin tupsut sen jälkeen, kun muu meikki ripsiväreineen oli valmis. Kiinnittämisessä käytin pinsettejä, joiden avulla dippasin tupsut liimaan ja koitin saada ne mahdollisimman luonnollisesti omien ripsien joukkoon silmien ulkoreunaan. Kiva lisä lookkiin pitkästä aikaa!


Kynnet saivat nude-hopeisen, viistottaisen lakkauksen. Olen viime aikoina käyttänyt aluslakkana O.P.I:n kehuttua Nail Envyä. Sen sanotaan vahvistavan kynsiä ja vähentävän liuskoittumista, ja nämä lupaukset ovat täyttyneet omissa kynsissäni. Nail Envy levittyy ohuesti ja toimii hyvänä pohjana värilakoille pysyen hyvin kynsien kärjissäkin ja pidentäen näin lakkauksen kestoa. Kynsinauhoja olen hoitanut aiempaa ahkerammin Dr. Hauschkan kynsinauhaöljykynän avulla, joka kulkee laukussani ja jota tulee käytettyä arkena päivittäin. Kynän avulla olen sekä kosteuttanut että muotoillut kynsinauhoja. Pikkujoulun lakkauksessa hopea toimi neutraalin sävyn tehosteena kynsien ulkosyrjällä.


Huuli-uutuutena olen innostuneena käyttänyt (sattumalta Black Friday -tarjouksesta ostamaani) Yves Rocherin vadelmauutetta sisältävää huulikiiltoa. Sen väri on tumma ja sopii hyvin talveen. Huulikiilto on pigmenttistä, levittyy näppärästi aplikaattorisiveltimellä ja kestää huulilla melko hyvin. Huulikiiltoa käytin ensimmäisissä pikkujouluissa.


Opiskelijajärjestömme pikkujoulujen ohjelmaan kuului herkuttelua glögillä ja cocktail-paloilla (mm. patonkia ja salsaa, salami-paprika-ruisnappeja, juusto-oliivitikkuja, pipareita ja joulutorttuja), musiikkiesityksiä, joulupukin vierailu ja rentoa oleilua. Ylläni minulla oli Espritin pikkumusta paljettihihoilla. Oli mukavaa nähdä kavereita ja viettää jouluista iltaa!


Toiset pikkujoulut olivatkin sitten työpaikan puolesta. Asuksi valitsin tällä kertaa tummanvihreän silkkimäisen puseron (H&M) sekä mokkapintaiset legginssit. Jalkaan laitoin mustat korkonilkkurit (Din Sko), joihin mukavuutta toivat pehmeät pohjalliset.


Työpaikan pikkujouluihin laitoin ylleni myös kultasävyisiä koruja: Lontoosta ostetun kaulaketjun sekä vähän aikaa sitten hankkimani punakullatut sydänkorvakorut (Bijou Brigitte) ja kimmeltävän rannekorun (Glitter).


Työkavereiden kanssa pääsimme ratkomaan Room Escape -pakohuonepelien arvoituksia, mikä oli tosi hauskaa, samankaltaiseen olen osallistunut kerran aikaisemminkin. Tämän jälkeen ruokailimme ja istuimme iltaa yhdessä. Osa lähti jatkoille, mutta minä suuntasin tällä kertaa kotia kohti, jossa odotti samana iltana Suomeen lentänyt kihlattuni. Pikkujoulujen myötä tunnelma virittyi kohti oikeaa joulua, jota olen nyt viettämässä Itä-Suomessa. Jippii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...