sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Kesä 2016


Hei, syyskuu! Vaikka ei haluaisi, on tässä kohtaa varmaankin hyvästeltävä kesä ja toivotettava syksy tervetulleeksi. Onneksi säät ovat edelleen olleet aurinkoiset ja lämpimät, joten laskeutuminen vuoden viimeiseen kolmannekseen on pehmeä. Olen tosin ollut viimeisen viikon kipeänä, mutta varmaan pian pystyn taas nauttimaan kauniista keleistä paremmin ja myös napsimaan kuvia syysväreihin puhkeavasta luonnosta!

Kesää 2016 on mukavaa muistella. Kaksi ystävääni meni naimisiin, olin oman alani töissä, poikaystäväni muutti takaisin Suomeen ja juhlimme viidettä kihlauksemme vuosipäivää. Tässäpä tulee menneen kesän koostepostaus!


Vietin kesän pääosin virastolla. Kesäkuussa pidimme työporukalla hyvinvointipäivän Nuuksion kansallispuistossa, jossa patikoimme, ongimme ja meloimme. Melominen oli uusi ja miellyttävä tuttavuus! Minä olin käyttänyt lomapäiviäni jo kevään aikana pidennettyihin viikonloppuihin Tukholmassa tai perhettä nähdessäni, joten varsinaisen kesälomani pituus oli vain reilu viikko. Pikku hiljaa kesän edessä muut jäivät lomille ja toimisto hiljeni. Olikin päiviä, jolloin olin ensimmäinen tai viimeinen ihminen työpaikalla. Oli mukavaa keskittyä töihin ilman häiriötekijöitä, käydä lounaalla vähän eri paikoissa ja lähteä töistä hyvissä ajoin. Töissä oleminen läpi kesän ei haitannut niin paljoa, kun se oli tavallista rennompaa ja tahdin sai määrätä itse.

Vapaa-ajalla kävin kerran viikossa bodypumpissa ja toisinaan juoksulenkillä M:n kanssa. Kesäiltoihin kuului myös kävelyä lähinaapurustossa, välillä kera valokuvauksen ja välillä M:n Pokemon-pelin. Myös ohjelmia on tullut katsottua netistä: Good Wife, Bachelorette, Outlander, The Magicians, Casual, The Mindy Project, Jane the Virgin ja Masterchef Australia ainakin, hups :D Kesän aikana puhelimeni myös vaihtui Samsungista Huaweihin, kun edellinen valitettavasti hajosi. Luulen, että vanhan puhelimen tallennustila oli liian täynnä, jolloin se ei pystynyt enää suorittamaan tarvittavia toimintoja - kännykkä vain käynnisti virtaa koko ajan uudelleen. Suosittelen siis muistikorttia ja tiedostojen säännöllistä tyhjentämistä, mitä minäkin hyödynsin, mutta en ilmeisesti riittävästi. Samsungilla oli ikää jo monta vuotta, joten ehkä puhelin oli jo aikakin päivittää. Selvittyäni vanhan puhelimen äkillisestä menetyksestä olen ollut oikein tyytyväinen Honor 7:aan!

Juhannuksen vietimme poikaystäväni kanssa Helsingissä, ja se oli oikein kiva viikonloppu. Aattona kävimme läheisen Talin siirtolapuutarhan juhannusjuhlassa, joka oli koko perheen leppoisa tapahtuma. Kävelimme kauniiden puutarhatonttien välissä, ostimme arvat, söimme makkaraa ja lettuja sekä kuuntelimme livemusiikkia alueen kerhotalon pihalla. Illalla tietysti lämmitimme oman juhannussaunan! Tuon viikonlopun aikana nautimme aterioita usein kuistillamme, ja juhannuksen jälkeisenä sunnuntaiaamuna teimme visiitin Munkkiniemen rannalle. Rannalla otimme aurinkoa ja kävimme uimassakin: minä ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudulla, ja talviturkin heitin yhden kesän tauon jälkeen!

Heinäkuu alkoi lukioaikaisen ystäväni häillä, jossa olin kaasona (ks. myös polttaripostaus). K&S 2.7.2016. Häitä vietettiin Joensuun seudulla aurinkoisena ja lämpimänä päivänä, ja kaikki meni oikein mukavasti. Laittauduimme hääpäivän aamuna morsiamen kanssa keskustassa eräässä meikkaamo-kampaamossa, minkä jälkeen hääpari otti potrettikuvansa luonnon helmassa. Sieltä suunnattiin kirkolle, jossa oli kaunis vihkiseremonia musiikkiesityksineen. Iltapäivä jatkui hääjuhlan merkeissä suurella vierasjoukolla. Juhliin kuului iloista tunnelmaa, hauskoja ohjelmanumeroita ja liikuttava häätanssi. Herkuteltiin ruoilla ja juomilla, ja minä nappasin morsiamen heittämän kimpun ;) Ilta jatkui yöhön pienemmällä porukalla. Päivä oli mielestäni morsiusparin näköinen, ja edellisenä iltana pinkki-turkoosiksi koristelemamme tila täyttyi heidän onnensa juhlimisesta. Oli huippua olla osa tuota päivää sekä siihen valmistautumista ja jatkaa yhteistä ystävyyttä myös tästä eteenpäin ♥


Myöhemmin heinäkuussa pidin kesälomani, jonka vietin kokonaan Pohjois-Karjalassa. Näin siellä vanhempiani, siskoani sekä kavereita. Lisäksi kävin M:n kanssa Ilosaarirockissa, josta on nyt jo tullut perinteemme. Joka vuosi pitää päästä tuonne kotiseudun ilon ja musiikin tapahtumaan katsomaan huippuja esiintyjiä. Tänä vuonna säät olivat huonot, hieman kylmät ja sateiset, mutta rokkifiilistelyssä se unohtui. Kävimme katsomassa mm. Passengeria, Olavi Uusivirtaa, Antti Tuiskua, Anna Puuta, Sannia ja Cheekiä. Paljon suomalaista poppia tällä kertaa! Söimme perinteiset bataattiranskalaiset, paikallisia burgereita ja kerran myös istuvassa ravintolassa, pop-up Kerubissa. Rentolavan edustalla tutuissa maisemissa hyvää musiikkia kuunnellessa tuntui siltä, ettei haluaisi kesä(loma)n koskaan loppuvan. Joensuusta ei haluaisi siellä ollessaan lähteä pois. Onneksi, aina kun palaa Helsinkiin, tottuu pian taas tuttuun arkeen täällä. 

Herkkuburgerit sekä hiillostettua lohta, nokkos-tartarkastiketta, kesäsalaattia ja juurileipää
Paikallisia herkkuja: M:n kanssa torilla vietnamilaisilla sekä siskon kanssa lounaalla Amarillossa


Rokkailu jatkui vielä yhtenä elokuisena viikonloppuna, jolloin lähdin äidin kanssa Kiteen Nallerockiin katsomaan Antti Tuiskua. Toinen elokuun viikonloppu meni puolestaan Puolassa, ja kolmas viikonloppu yliopistoystäväni häissä. O&J 20.8.2016 ♥ Nämäkin häät olivat ihanat ja onnea täynnä. Pari vihittiin Vantaalla, jossa myös juhlat olivat. Päivään kuului naurua, kyyneleitä, kauniita pukuja ja tanssia. Iloisissa juhlissa on aina kiva käydä, seuraavia odotellessa!
 
Häihin tein kampauksen lämpörullien avulla. Kokosin kiharat ensin kahdelle poninhännälle takaraivolle ja kiinnitin sitten hiusosioita pinneillä nutturaksi. Mekko Vero Moda, korvikset H&M.

Siinäpä olivat kesäni pääkohdat. Pari päivää sitten kihlattuni täytti 25 vuotta, ja myöhemmin tässä kuussa siskoni täyttää 21 vuotta. Syksy tuo varmasti mukanaan kaikkea muutakin mukavaa, jeejee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...