torstai 19. tammikuuta 2017

Pakkasaurinkoa ja hyvän mielen muistoja


Ihanaa uutta vuotta 2017! Tammikuu on pyörähtänyt täysillä käyntiin ja päivät ovat alkaneet pidentyä vähän kerrallaan. Ennen kuin käännän mielen kokonaan kohti kevään odotusta, muistelen vielä hieman joulua ja sen ihanan leppoisia lomapäiviä.


Vietimme joulun kotiseudulla. Pyhiin ja välipäiviin mahtui niin perheen kanssa oleilua, herkkuruokia, lautapelejä kuin iloisesti yllättäviä lahjojakin. Oli mukavaa nauttia oikeasta talvesta, pitkään nukkumisesta ja pitkiltä tuntuvista päivistä yhdessä läheisten kanssa.

Joulupäivän juustot ja pitkästä aikaa Monopolia!

Helsinkiin palaaminen tuntui hieman oudolta, kuin olisimme olleet poissa pidempäänkin. Joulun taikaa kuitenkin pidensivät kotona odottavat joulukortit ja mukanamme tuomamme lahjat, jotka ilahduttavat vielä pitkään joulun jälkeenkin.

Sateensininen Mariskooli pääsi hyllyyn samansävyisten Taika-kuppien viereen
Keittiöön saimme Muumi-sammutuspeitteen, Kovanaama-lettupannun sekä alustan macaron-leivosten tekemiseen
Tyylikäs kaulahuivi ♥
Paljon lämpimiä sukkia sekä käsin tehdyt korvikset
Kihlatultani sain Philips-herätyskellon, joka auttaa heräämään pimeinä aamuina kera vähitellen kirkastuvan valon ja linnunlauluherätyksen! :) Värinä kaunis kupari.
Suloiset kettulakanat
Toivomaani Dr. Hauschka -päivittäiskosmetiikkaa, tuovat iloa arkeen
Pattereilla toimiva kätevä jalkaraspi ja kauniit sukat
Joulupukki taitaa tuntea minut - luksusta kynsienhoitoon!
Kirjalahjoja poikaystäväni kotoa: mielenkiintoista tietoa vuoden eri päivistä ja juhlista sekä kertomuksia Kiinan yhden lapsen politiikasta
Ja upeita käsipyyhkeitä kera tuoksuvan käsisaippuan

Näiden pakettien myötä kevät lähtee ihanasti käyntiin, kiitos!

Uutena vuotena juhlimme kera juustojen ja juhlistimme samalla sitä, että poikaystäväni sai diplomi-insinöörin paperit. Tässä se aikuiselämä on taas askelta lähempänä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...