sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Joulun ihanat muistot


Vuoden viimeiseen kuuhun kuului tunnelmointia glögin, joulutorttujen ja tuikkujen kera. Juhlimme mieheni kanssa itsenäisyyspäivää perinteemme mukaan jouluruokia syöden. Pidimme myös pikkujoulut yliopistoystävieni kanssa, jolloin saimme jatkaa uutta ruokapöytäämme ensimmäisen kerran ja puimme sen punaiseen juhlaliinaan. Nämä yhdessä muiden joulukuun tapahtumien kanssa olivat mukavia piristyksiä vuoden pimeimpänä aikana.


Joulun aikaan vietin viikon verran lomaa, ja oli ihanaa rentoutua vanhempien luona Itä-Suomessa. Heti kun juna saapui Joensuuhun, huomasimme valkeuden ympärillämme, ja joulu menikin kaunista lumimaisemaa ihaillessa.


Perinteiden mukaan koti oli puettu joulun väreihin, kuusi koristeltiin, saunottiin ja käytiin haudoilla. Jouluaatto huipentui herkulliseen ruokailuun ja lahjojen avaamiseen. Tänä vuonna erilaista oli, että lähdin aattona loppuillaksi mieheni perheen luokse. Pitihän sitä naimisiin mentyä olla yhdessä jouluna ;)


Joulupäivänä palasimme meille ja kävimme setäni luona sukukahveilla. Illalla oli vuorossa ihanat juustot. Oli mukavaa istua iltaa herkkupöydän ääressä koko porukalla.


Tapaninpäivän vietimme mieheni vanhempien luona. Joulun pyhien jälkeen mieheni, siskoni ja tämän poikaystävä joutuivat palaamaan pääkaupunkiseudulle ja vain minä jäin vapaan viettoon vanhempieni luo. Oli mukavia leppoisia päiviä, vaikkakin olinkin hieman kipeänä. Joulun aika on tunnelmallista, ja ehkä ensi vuonna muutkin pystyvät taas lomailemaan enemmän.


Palasin Helsinkiin paria päivää ennen uutta vuotta. Kotona odottivat kivat joulukoristeet ja -kortit, ja kuvasin blogiin perinteen mukaan myös joululahjat.

Huippu meikkipaletti kasvoille ja kaunis toppi
Lämmin ja tyylikäs huivi sekä upea kirja italialaisesta ruokakulttuurista resepteineen
Puinen pannunalunen ja herkullista teetä
Turva-designia Oiva Toikka -sammuttimen muodossa sekä Muumi-tarjoiluastioihimme sopiva kannu
Moneen taipuva Gorilla Pod -kamerajalusta
Kummipoikani jalan mallista tehty muotti!
Kauniit neule ja Suomi100-henkinen rannekoru
Urheiluvaatteita ja tekninen kerrasto
Joulun kivat klassikot: lämpimiä sukkia ja hyvää lukemista
Ja toivekosmetiikkaa sekä mieheni siskon ompelema meikkipussi. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...