lauantai 17. maaliskuuta 2018

Vapaalla ja töissä Itä-Suomessa


Ihanaa, kun päivät pidentyvät ja on siirrytty kevättalven puolelle. Maaliskuu, synttärikuukauteni, on jo varma merkki talven väistymisestä, jota merkitsevät päivänpaisteen kirkastamat hanget ja kadut sekä laatikoista kaivetut aurinkolasit. Nyt on vielä ollut kylmää, mutta kuitenkin kaunista. Olen nauttinut, kun pääkaupungissakin on ollut kirpeitä pakkasia ja kirkkaan sinistä taivasta.


Kävin muutama viikko sitten kotona Itä-Suomessa. Vietimme aikaa koko porukalla ja juhlistimme myös isän synttäreitä. Minulla oli kamera mukana, joten pääsin säntäilemään ulkona ikuistamassa herkullisia talvimaisemia ja lumisia yksityiskohtia. Yksi kohokohta oli, kun huomasimme ulkona lapinpöllön! Uljas lintu istuskeli sähkölinjalla tähyillen saalista ja syöksyi välillä hankeen kuultuaan myyrän rapinan. Todella hieno luontohetki olohuoneen ikkunasta seurattavaksi.


Pääsin Joensuuhun myös ensimmäistä kertaa töiden merkeissä, kun teimme sinne helmikuussa työmatkan ja pidimme erään hankkeen palauteseminaarin paikallisessa ammattioppilaitoksessa. Tällä kertaa tein matkan ilmojen halki ja lensin paikan päälle jo edellisenä päivänä viettääkseni aikaa kotosalla. Työtilaisuus meni hyvin ja tuntui kotoisalta ja tavallista mukavammalta lupsakoiden pohjoiskarjalaisten kanssa. Ehkä vielä jonain päivänä työskentelen itsekin tällä puolella Suomea. Saimme kotiin viemisiksi oppilaitoksessa leivottua porkkanaleipää, nam!


Tässä vielä niitä aurinkoisen pakkasaamun kuvia ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...