sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

27 vuotta!


Kävimme 27-vuotissyntymäpäiväni kunniaksi mieheni kanssa hotelli Tornin ravintolassa brunssilla. Herkuttelimme salaateilla, blineillä, tuorepuurolla, erilaisilla smoothieilla ja jälkiruuilla. Oli kivaa käydä uudessa paikassa ja kippistää kuohuvaa. Brunssilta jatkoimme meille, jonne saimme vieraita kotoa!


Vanhempani tulivat käymään Helsingissä ja saapuivat iltapäivällä kylään siskoni ja tämän poikaystävän kera. Olin keksinyt tehdä alkudrinkit ja joimmekin Aperol Spritzit eli pirteän väriset ja raikkaat italialaiset juomat. Nautimme siihen perään kakkukahvit ja myöhemmin illalla bataattikeittoa, risottoa ja jälkkäriä. Oli mukavaa viettää aikaa yhdessä synttäreiden merkeissä.


Sain huippuja lahjoja, joista yllättävimpänä Loupedeck-kuvankäsittelykonsoli mieheltäni. Tuon "näppäimistön" avulla Lightroom-ohjelman käyttäminen koneella on nopeampaa ja näppärämpää. Lisäksi sain siskoltani lahjakortin ravintolaan ja VR-peliin, jossa kävinkin jo pelaamassa virtuaalimaailman örkkejä vastaan. Oli tosi hauska kokemus! Lahjoja olivat myös uuden sukunimeni mukainen pala Nomination-rannekoruun, kiinanruusu sekä putkirulla ja kuminauha kotijumppaa varten. Kivaa!


Ostin jonkin aikaa sitten itselleni uuden rannekellon, joka sopii väriltään sormuksiini. Olen ollut tyytyväinen kellon korumaisen siroon ulkoasuun. Kuvissa näkyy myös kalenterini sekä hieman lyhyemmät hiukseni!


Syntymäpäivieni jälkeen alkoi pääsiäisen fiilistely. Kiirastorstaina hyppäsimme junaan kohti Joensuuta, ja koko pääsiäinen vietettiinkin vanhempiemme luona nauttien aurinkoisista talvipäivistä. Hiihdin myös pitkästä aikaa! Oli rentouttava loma, jonka jälkeen työt ovat taas jatkuneet ja kevät edennyt. Olen mukana eräässä parin kuukauden koulutusprojektissa, jonka aiheena on palvelumuotoilu. Tekemistä siis riittää. Tiedossa on myös Kööpenhaminan matka, ja odotankin innolla uuteen kohteeseen tutustumista ja kaupungin elämyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...